LTE w Nowym Tomyślu

Regulamin forum
W tym dziale nie umieszczamy ogłoszeń.
piotr
Gaduła
Gaduła
Posty: 264
Rejestracja: 20 maja 2009, 14:30
Imię i Nazwisko: Piotrek Mierzejewski

LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: piotr » 01 cze 2013, 10:16

Czy ktoś może powiedzieć czy w naszym mieście jest zasięg LTE Plusa lub Cyfrowego Polsatu? Ktoś testował? Wg mapy na http://mapa.btsearch.pl jest pozwolenie na budowę takiego nadajnika na wieży ciśnień, ale to nie znaczy że istnieje.

MałyszNT
Gadulmistrz
Gadulmistrz
Posty: 737
Rejestracja: 23 mar 2013, 00:30
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: MałyszNT » 01 cze 2013, 12:34

Z tego co wiem to Plus od ponad roku obieca naszemu punktowi, że nie długo będzie, a nadal nie ma. Część Opalenicy ma i Zbąszynek np. też...

Awatar użytkownika
Ayreon
Maniak
Maniak
Posty: 1269
Rejestracja: 01 sie 2009, 15:15

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Ayreon » 01 cze 2013, 12:51

Wolsztyn też ma.

Awatar użytkownika
Kindziuk
Rozmowny
Rozmowny
Posty: 133
Rejestracja: 05 sie 2011, 18:39
Lokalizacja: Nowy Tomyśl

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Kindziuk » 01 cze 2013, 14:07


piotr
Gaduła
Gaduła
Posty: 264
Rejestracja: 20 maja 2009, 14:30
Imię i Nazwisko: Piotrek Mierzejewski

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: piotr » 01 cze 2013, 15:20

Danke.

MKostecki
Rozmowny
Rozmowny
Posty: 153
Rejestracja: 05 gru 2010, 16:07
Imię i Nazwisko: Maciej Kostecki
GG: 2481431
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: MKostecki » 07 cze 2013, 22:38

Te oferty są żenujące...bezlimitu z limitami...limit na YT i inne serwisy :) Ich marketing robi ludiom papkę z mózgu...myślą, że mają internet w GIGA. Zdarzyło się już wiele razy, że dzwoni mi klient i po rozmowie wmawia mi, że on mega nie chce bo ma giga. Nie wytłumaczysz części, a ci którzy zrozumieli są zaskoczeni, że tak ich oszukano....."i tak bez limitów Pan daje taki normalny Internet " :D

Gdyby nie limity BTS zdychałyby przy znikomej liczbie klientów bo wydajność LTE jest tylko w pięknych reklamach.

Awatar użytkownika
kayo
Maniak
Maniak
Posty: 1632
Rejestracja: 06 wrz 2010, 17:51
Lokalizacja: NT

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: kayo » 07 cze 2013, 23:17

Jakże często przychodzą do mnie nowi klienci i pytają "Ile giga ma ten wasz internet"...

MKostecki
Rozmowny
Rozmowny
Posty: 153
Rejestracja: 05 gru 2010, 16:07
Imię i Nazwisko: Maciej Kostecki
GG: 2481431
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: MKostecki » 08 cze 2013, 00:52

Jak ktoś chce poczytać o działaniu i technologii http://blog.devices.pl/?p=36

piotr
Gaduła
Gaduła
Posty: 264
Rejestracja: 20 maja 2009, 14:30
Imię i Nazwisko: Piotrek Mierzejewski

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: piotr » 08 cze 2013, 09:35

Gdyby nie limity, to sieć raczej nie działała zbyt dobrze, więc koniec końców są dla użytkowników dobre. Przekreślają jedynie możliwość używania LTE czy 3G zamiennie do internetu stacjonarnego.

Co do robienia „papki z mózgu” – no niestety, reklamy i rzeczywistość dzieli pewien dystans, zdecydowanie nie tylko jeśli chodzi o internet bezprzewodowy. Nigdy nie liczyłem na internet 150 Mb/s po sieci komórkowej, nie w tym roku przynajmniej :) Jeżeli internet działałby jak mój domowy, stacjonarny (takie opisy LTE czytałem na zachodzie, nie wiem jak z naszymi rodzimymi sieciami) to już byłoby super. Kwestia działania „jak po kablu” rozbija się chyba nie o prędkość, a o czas pinga i gubienie pakietów danych, ale nie jestem specjalistą w tej kwestii.

Pytałem, bo zabierałem się za kupno modemu do laptopa i nie wiedziałem, czy warto płacić ponad dwa razy więcej za urządzenie obsługujące LTE, a jego obecność w naszym mieście mogła być jednym z argumentów. Ostatecznie zrezygnowałem i wybrałem 3G – ~5,5 Mb/s (a miało być chyba 21 Mb/s :)) downloadu mi wystarczy.

Awatar użytkownika
Olo
Gadulmistrz
Gadulmistrz
Posty: 764
Rejestracja: 26 mar 2011, 19:40

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Olo » 11 cze 2013, 09:18

O, proszę. Znalazłem coś na temat.

When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.

Awatar użytkownika
Kindziuk
Rozmowny
Rozmowny
Posty: 133
Rejestracja: 05 sie 2011, 18:39
Lokalizacja: Nowy Tomyśl

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Kindziuk » 10 sie 2013, 07:57

Wychodzi na to, że chyba już uruchomili LTE:

Obrazek

Awatar użytkownika
punisher
Maniak
Maniak
Posty: 1022
Rejestracja: 27 maja 2010, 10:56
Lokalizacja: N.T.C.

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: punisher » 11 sie 2013, 20:47

Tydzień temu nachalny call center Polsatu wcisnął mi "promocyjny" pakiet programów tv po "okazyjnej" cenie. Przy okazji próbowali mi też wcisnąć internet lte, specjalnie dla mnie sprawdzając zasięg/dostępność. Cen niestety nie znam, nie pytałem, obowiązuje mnie umowa z Panem Kosteckim :wink:

MKostecki
Rozmowny
Rozmowny
Posty: 153
Rejestracja: 05 gru 2010, 16:07
Imię i Nazwisko: Maciej Kostecki
GG: 2481431
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: MKostecki » 14 sie 2013, 18:00

Te mapki z zasięgami to ściema.

Jak będzie kończyć się umowa proszę o kontakt zrobimy coś lepszego + parę mega :)

Noto
Maniak
Maniak
Posty: 1652
Rejestracja: 26 mar 2013, 07:38
Imię i Nazwisko: Edward Tyrchan

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Noto » 14 sie 2013, 18:39

Jedno pytanie :---czy to prawda ??takie są pytania ?-czy Pan stawia te kamerki prywatnie -czy ??(4)-bo mankotentom -starszym wiekiem że nie -i tu pytanie ?-odpowiedzieć jak to wygląda ---czekam na odpowiedż -stary wiekiem Noto

piotr
Gaduła
Gaduła
Posty: 264
Rejestracja: 20 maja 2009, 14:30
Imię i Nazwisko: Piotrek Mierzejewski

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: piotr » 16 sie 2013, 17:44

MKostecki pisze:Te mapki z zasięgami to ściema.
Dlaczego?

Awatar użytkownika
Ayreon
Maniak
Maniak
Posty: 1269
Rejestracja: 01 sie 2009, 15:15

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Ayreon » 26 sie 2013, 12:35

piotr pisze:
MKostecki pisze:Te mapki z zasięgami to ściema.
Dlaczego?
Bo konkurencja ;)

piotr
Gaduła
Gaduła
Posty: 264
Rejestracja: 20 maja 2009, 14:30
Imię i Nazwisko: Piotrek Mierzejewski

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: piotr » 27 sie 2013, 19:20

Ayreon pisze: Bo konkurencja ;)
Możliwe, ale dajmy się jeszcze wypowiedzieć głównemu zainteresowanemu ;)

Awatar użytkownika
clou
Maniak
Maniak
Posty: 1065
Rejestracja: 13 sty 2010, 22:20
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: clou » 24 lip 2014, 07:37

Tak wygląda Play ze swoim LTE:
Obrazek
Administrator

Awatar użytkownika
Jarajek
Początkujący
Początkujący
Posty: 14
Rejestracja: 11 gru 2012, 16:18

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Jarajek » 13 paź 2014, 20:39

clou, możesz napisać czy coś się zmieniło w kwestii prędkości LTE w Play (zaczęli znosić ograniczenia prędkości aż do ponad 70 Mbps)? Napisz również jaki posiadasz modem/router (ew. dodatkowe anteny kierunkowe) oraz w jakiej odległości od nadajnika korzystasz z Internetu.

zen
Maniak
Maniak
Posty: 2049
Rejestracja: 20 lip 2010, 14:27
Imię i Nazwisko: Tomasz Napierała
Lokalizacja: Nowy Tomyśl/Poznań

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: zen » 17 paź 2014, 18:58

Jarajek pisze:clou, możesz napisać czy coś się zmieniło w kwestii prędkości LTE w Play (zaczęli znosić ograniczenia prędkości aż do ponad 70 Mbps)? Napisz również jaki posiadasz modem/router (ew. dodatkowe anteny kierunkowe) oraz w jakiej odległości od nadajnika korzystasz z Internetu.
Nawet w poznaniu nie daja takich predkosci. Playowe LTE to takie, hmm, troche naciagane
i tyle

Awatar użytkownika
clou
Maniak
Maniak
Posty: 1065
Rejestracja: 13 sty 2010, 22:20
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: clou » 20 paź 2014, 21:37

Jarajek pisze:clou, możesz napisać czy coś się zmieniło w kwestii prędkości LTE w Play (zaczęli znosić ograniczenia prędkości aż do ponad 70 Mbps)? Napisz również jaki posiadasz modem/router (ew. dodatkowe anteny kierunkowe) oraz w jakiej odległości od nadajnika korzystasz z Internetu.
Maksymalnie udało mi się wyciągnąć 16 download i ponad 10 Upload. Nie zauważyłem większych prędkości ściągania, tylko łącze zrobiło się bardziej symetryczne w stosunku do tego co podawałem wcześniej. Mam modem Huawei E398 z polsatu plus router tp-link 3220 v2, który produkuje mi WIFI. W modem jeszcze wpięta antena (jakiś chiński badziew, nie jest kierunkowa), ale nie zauważyłem różnicy z nią i bez. Routera nie mogę polecić, bo w obecnej lokalizacji mi działa, ale jak był słabszy zasięg, to nie współpracował z modemem.
Odnośnie odległości, to nie wiem gdzie jest antena, ale mój zestaw działa przy placu Niepodległości. Siła sygnału 80%.
Administrator

Awatar użytkownika
disKret
Gadulmistrz
Gadulmistrz
Posty: 676
Rejestracja: 16 maja 2009, 14:53

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: disKret » 20 paź 2014, 21:56

A jak ze stabilnością takiego łącza? Nadaje się do grania online czy raczej gubi pakiety i skacze z szerokością pasma?

Awatar użytkownika
clou
Maniak
Maniak
Posty: 1065
Rejestracja: 13 sty 2010, 22:20
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: clou » 20 paź 2014, 22:09

disKret pisze:A jak ze stabilnością takiego łącza? Nadaje się do grania online czy raczej gubi pakiety i skacze z szerokością pasma?
Ping 29ms. Nie gram często w sieci, ale ostatnio multi w Destiny działało chyba dobrze.
Administrator

Awatar użytkownika
disKret
Gadulmistrz
Gadulmistrz
Posty: 676
Rejestracja: 16 maja 2009, 14:53

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: disKret » 21 paź 2014, 08:16

A mógłbyś zrobić, jak znajdziesz czas, testy. Np. zaciągnąć jakiegoś darmowego ping plotera i puścić ping na dowolny adresik. Ping leci sobie w tle, a programik obrazuje maksymalne wartości dla odpowiedzi, packet lostów, itp.

Awatar użytkownika
Jarajek
Początkujący
Początkujący
Posty: 14
Rejestracja: 11 gru 2012, 16:18

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Jarajek » 21 paź 2014, 09:43

Lokalizacja nadajnika Play to ul. Komunalna 1 - wieża ciśnień. Pozostaje więc najlepiej wziąć próbną umowę na 7 dni lub pożyczyć od kogoś modem/router i zobaczyć u siebie samego w domu jak to działa.

Awatar użytkownika
disKret
Gadulmistrz
Gadulmistrz
Posty: 676
Rejestracja: 16 maja 2009, 14:53

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: disKret » 21 paź 2014, 11:46

Nie ma mnie w NT w godzinach otwarcia Play. Wolę się "bezkosztowo" upewnić jak u innych chodzi - czy się w ogóle warto starać.

MKostecki
Rozmowny
Rozmowny
Posty: 153
Rejestracja: 05 gru 2010, 16:07
Imię i Nazwisko: Maciej Kostecki
GG: 2481431
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: MKostecki » 22 paź 2014, 17:39

disKret pisze:Nie ma mnie w NT w godzinach otwarcia Play. Wolę się "bezkosztowo" upewnić jak u innych chodzi - czy się w ogóle warto starać.
Czego oczekujesz od łącza ? ;)

Awatar użytkownika
disKret
Gadulmistrz
Gadulmistrz
Posty: 676
Rejestracja: 16 maja 2009, 14:53

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: disKret » 22 paź 2014, 18:31

Rozsądnych pingów, 0 PL (niezależnie od pogody) i prędkości za rozsądne ceny.
Jestem graczem online i jakiekolwiek "skoki" dyskwalifikują łącze.

Awatar użytkownika
Dżefrej
Gadatliwy
Gadatliwy
Posty: 218
Rejestracja: 05 sie 2011, 12:12
Imię i Nazwisko: Hubert

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Dżefrej » 23 paź 2014, 07:33

Nie są to dokładnie informacje jakie Ciebie interesują, ale w ramach ciekawostki i porównania :
Na Orange 3g w NT pingi w WOT około 90 ms - net udostępniony z tel. - Postaram sie dziś sprawdzić czy LTE śmiga.
Na łączu od MKostecki ping w WOT około 60 ms.

Awatar użytkownika
disKret
Gadulmistrz
Gadulmistrz
Posty: 676
Rejestracja: 16 maja 2009, 14:53

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: disKret » 23 paź 2014, 08:52

Dżefrej pisze:Nie są to dokładnie informacje jakie Ciebie interesują, ale w ramach ciekawostki i porównania :
Na Orange 3g w NT pingi w WOT około 90 ms - net udostępniony z tel. - Postaram sie dziś sprawdzić czy LTE śmiga.
Na łączu od MKostecki ping w WOT około 60 ms.
Dzięki. Żadnych lagów, PL, itp.?

Awatar użytkownika
Dżefrej
Gadatliwy
Gadatliwy
Posty: 218
Rejestracja: 05 sie 2011, 12:12
Imię i Nazwisko: Hubert

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Dżefrej » 23 paź 2014, 09:58

disKret pisze:
Dżefrej pisze:Nie są to dokładnie informacje jakie Ciebie interesują, ale w ramach ciekawostki i porównania :
Na Orange 3g w NT pingi w WOT około 90 ms - net udostępniony z tel. - Postaram sie dziś sprawdzić czy LTE śmiga.
Na łączu od MKostecki ping w WOT około 60 ms.
Dzięki. Żadnych lagów, PL, itp.?
Orange 3G- Nie testowałem stabilności żadną aplikacją, ale granie nie jest do końca przyjemne bo zdarzają się lagi.
MKostecki - nie kojarzę bym miał jakieś problemy w czasie grania w WOT.

Tu masz zapuszczony na parę chwil ping:
http://hostcode.sourceforge.net/view/2522

Awatar użytkownika
kayo
Maniak
Maniak
Posty: 1632
Rejestracja: 06 wrz 2010, 17:51
Lokalizacja: NT

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: kayo » 23 paź 2014, 10:29

Dżefrej pisze:

Tu masz zapuszczony na parę chwil ping:
http://hostcode.sourceforge.net/view/2522
A na jaki adres to był test?

Awatar użytkownika
Dżefrej
Gadatliwy
Gadatliwy
Posty: 218
Rejestracja: 05 sie 2011, 12:12
Imię i Nazwisko: Hubert

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Dżefrej » 23 paź 2014, 10:34

kayo pisze:
Dżefrej pisze:

Tu masz zapuszczony na parę chwil ping:
http://hostcode.sourceforge.net/view/2522
A na jaki adres to był test?

Mój router pingowany z zewnątrz .

MKostecki
Rozmowny
Rozmowny
Posty: 153
Rejestracja: 05 gru 2010, 16:07
Imię i Nazwisko: Maciej Kostecki
GG: 2481431
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: MKostecki » 23 paź 2014, 13:30

Sam lubię pograć w sieci ...głównie FPP. Nigdy nie miałem pingu powyżej 50ms. W Battlefield(2,3,4) na polskich serwerach poniżej 10ms często.
Jeżeli chodzi o moje usługi to wszystko zależy od lokalizacji i w jakiej częstotliwości idzie klienta podłączyć.

Nie dyskwalifikował bym częstotliwości 2.4Ghz bo są miejsca gdzie idzie uzyskać sensowne megabity i opóźnienia na znośnym poziomie...mam na myśli teren "dalekiego" glinna, sękowa, paproci itp.

Sieci często mają inny priorytet(qos) na test ping, a inaczej wyglądają opóźnienia w rzeczywistym ruchu pakietów....trzeba o tym pamiętać.

Awatar użytkownika
disKret
Gadulmistrz
Gadulmistrz
Posty: 676
Rejestracja: 16 maja 2009, 14:53

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: disKret » 23 paź 2014, 14:10

MKostecki pisze:Sam lubię pograć w sieci ...głównie FPP. Nigdy nie miałem pingu powyżej 50ms. W Battlefield(2,3,4) na polskich serwerach poniżej 10ms często.
Jeżeli chodzi o moje usługi to wszystko zależy od lokalizacji i w jakiej częstotliwości idzie klienta podłączyć.

Nie dyskwalifikował bym częstotliwości 2.4Ghz bo są miejsca gdzie idzie uzyskać sensowne megabity i opóźnienia na znośnym poziomie...mam na myśli teren "dalekiego" glinna, sękowa, paproci itp.

Sieci często mają inny priorytet(qos) na test ping, a inaczej wyglądają opóźnienia w rzeczywistym ruchu pakietów....trzeba o tym pamiętać.
Jeśli neostradowcy sobie nie poradzą odezwę się już poza forum.

Awatar użytkownika
Dżefrej
Gadatliwy
Gadatliwy
Posty: 218
Rejestracja: 05 sie 2011, 12:12
Imię i Nazwisko: Hubert

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Dżefrej » 23 paź 2014, 14:49

MKostecki pisze:Sam lubię pograć w sieci ...głównie FPP. Nigdy nie miałem pingu powyżej 50ms. W Battlefield(2,3,4) na polskich serwerach poniżej 10ms często.
Jeżeli chodzi o moje usługi to wszystko zależy od lokalizacji i w jakiej częstotliwości idzie klienta podłączyć.

Nie dyskwalifikował bym częstotliwości 2.4Ghz bo są miejsca gdzie idzie uzyskać sensowne megabity i opóźnienia na znośnym poziomie...mam na myśli teren "dalekiego" glinna, sękowa, paproci itp.

Sieci często mają inny priorytet(qos) na test ping, a inaczej wyglądają opóźnienia w rzeczywistym ruchu pakietów....trzeba o tym pamiętać.
Mam internet od MKostecki i polecam.

MKostecki
Rozmowny
Rozmowny
Posty: 153
Rejestracja: 05 gru 2010, 16:07
Imię i Nazwisko: Maciej Kostecki
GG: 2481431
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: MKostecki » 23 paź 2014, 15:08

https://www.dropbox.com/s/4r0zqhiaio3mbk4/1.png?dl=0

Wszytko zależy od sygnału i jakości połączenia jakie uda się uzyskać....Oczywiście, że są osoby, którym laguje. Eter nie jest z gumy, a drzew się w niektórych przypadkach nie przeskoczy ;) Wszystko wymaga sprawdzenia.

Awatar użytkownika
kayo
Maniak
Maniak
Posty: 1632
Rejestracja: 06 wrz 2010, 17:51
Lokalizacja: NT

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: kayo » 24 paź 2014, 13:35

Ci którzy się zdecydowali na LTE niech dokładnie pytają się o wszelkie szczegóły. Później może być złość i płacz
http://trzepak.pl/viewtopic.php?p=380128#p380128

Awatar użytkownika
clou
Maniak
Maniak
Posty: 1065
Rejestracja: 13 sty 2010, 22:20
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: clou » 24 paź 2014, 20:24

disKret pisze:A mógłbyś zrobić, jak znajdziesz czas, testy. Np. zaciągnąć jakiegoś darmowego ping plotera i puścić ping na dowolny adresik. Ping leci sobie w tle, a programik obrazuje maksymalne wartości dla odpowiedzi, packet lostów, itp.
W ciągu dnia:
Hop 1
Sent 1569
Err 18
PL% 1,1
Min 88
Max 374
Avg 115
Host Name / [IP] [64.233.167.103]
Administrator

Awatar użytkownika
disKret
Gadulmistrz
Gadulmistrz
Posty: 676
Rejestracja: 16 maja 2009, 14:53

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: disKret » 25 paź 2014, 01:40

Dzięki.

Awatar użytkownika
kayo
Maniak
Maniak
Posty: 1632
Rejestracja: 06 wrz 2010, 17:51
Lokalizacja: NT

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: kayo » 25 paź 2014, 15:58

4 liter nie urywa..

Awatar użytkownika
punisher
Maniak
Maniak
Posty: 1022
Rejestracja: 27 maja 2010, 10:56
Lokalizacja: N.T.C.

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: punisher » 18 lis 2014, 21:38

Czyli powiedzcie mnie laikowi czy warto za 49,90?
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/inte ... ferType=MM
U Pana Kosteckiego za ten transfer:
Obrazek
-----------------59zł-------------------------

Awatar użytkownika
Dżefrej
Gadatliwy
Gadatliwy
Posty: 218
Rejestracja: 05 sie 2011, 12:12
Imię i Nazwisko: Hubert

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: Dżefrej » 19 lis 2014, 11:28

punisher pisze:Czyli powiedzcie mnie laikowi czy warto za 49,90?
http://www.cyfrowypolsat.pl/oferta/inte ... ferType=MM
U Pana Kosteckiego za ten transfer:
Obrazek
-----------------59zł-------------------------
Mimo wszystko pozostał bym u Kosteckiego. Stabilniejsze łączę, brak limitów danych.

Awatar użytkownika
JOSH
Maniak
Maniak
Posty: 2883
Rejestracja: 02 sie 2010, 09:52
GG: 7174572
Lokalizacja: Jaworzno, Cluj-Napoca

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: JOSH » 19 lis 2014, 18:23

Zostań u Macieja. Ludzie chwalą sobie jego ofertę internetową.
WINA NIE PIJE SIĘ PO TO BY UPAŚĆ, ALE PO TO ABY SIĘ PODNIEŚĆ :D

MKostecki
Rozmowny
Rozmowny
Posty: 153
Rejestracja: 05 gru 2010, 16:07
Imię i Nazwisko: Maciej Kostecki
GG: 2481431
Lokalizacja: Nowy Tomyśl
Kontakt:

Re: LTE w Nowym Tomyślu

Post autor: MKostecki » 19 lis 2014, 19:28

59zł za 5Mb....masz jeszcze starą cenę i prędkość. Zadzwoń to obniżę cenę lub dostaniesz więcej MB za tą cenę.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Usługi”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość