ARTYKUŁY NIEMIECKIE
Regulamin forum
W tym dziale nie umieszczamy ogłoszeń.
W tym dziale nie umieszczamy ogłoszeń.
ARTYKUŁY NIEMIECKIE
Witam!!
MAM ZAPYTANIE. CO MYSLICIE NA TEMAT ARTYKUŁÓW NIEMIECICH. NIE MIESZKAM W NOWYM TOMYSLU I NAWED NIE WIEM CZY JEST TAKI SKLEP U WAS. PYTAM PONIEWAŻ PLANUJE OTWORZYC SKLEP Z TAKIMI ARTUKUŁAMI MIEDZY INNYMI, CHEMIA, ORAZ WYBRANE ARTYKUŁY SPOZYWCZE.
MAM ZAPYTANIE. CO MYSLICIE NA TEMAT ARTYKUŁÓW NIEMIECICH. NIE MIESZKAM W NOWYM TOMYSLU I NAWED NIE WIEM CZY JEST TAKI SKLEP U WAS. PYTAM PONIEWAŻ PLANUJE OTWORZYC SKLEP Z TAKIMI ARTUKUŁAMI MIEDZY INNYMI, CHEMIA, ORAZ WYBRANE ARTYKUŁY SPOZYWCZE.
- marfeusz
- Gadulmistrz
- GG: 2262695
- Kontakt:
Re: ARTYKUŁY NIEMIECKIE
Witam
O ile się nie mylę to taki sklep (blaszak) jest naprzeciw Urzędu Pracy obok dawnej budki z hamburgerami i "domkiem" szkolenia przyszłych kierowców na drodze z Piłsudskiego na PKS.
A tak to zawsze w soboty i środy na targowisku są stoiska z tego typu asortymentem (chemia, proszki do prania, niemiecka szokolada itp)
O ile się nie mylę to taki sklep (blaszak) jest naprzeciw Urzędu Pracy obok dawnej budki z hamburgerami i "domkiem" szkolenia przyszłych kierowców na drodze z Piłsudskiego na PKS.
A tak to zawsze w soboty i środy na targowisku są stoiska z tego typu asortymentem (chemia, proszki do prania, niemiecka szokolada itp)
-
- Maniak
- Imię i Nazwisko: Tomasz Napierała
Sam kupuje niemiecką chemię i potwierdzam, że obok PKS jest (był) sklep z takimi artykułami.
i tyle
na 3-go stycznia również znajduje się taki sklep oraz na os.Północ
http://kdolata.pl | Graphic & Web Desinger
-
- Maniak
Fakt, jest coś koło dwójki.dolis pisze:na 3-go stycznia również znajduje się taki sklep oraz na os.Północ
i tyle
-
- Nowicjusz
- Imię i Nazwisko: Maciej Czyżewski
- GG: 3165587
Jest tego sporo na rynku w środy i soboty, czy jest jakiś sklep z tym to nie mam pojęcia. Pomysł może i dobry ale nie wiem jak nawyki konsumentów czy da się ich przyciągnąc skoro kupują już u swoich "dostawców". SKlep musiałby mieć to "coś".
Pozdrawiam
Pozdrawiam
M.Czyżewski
Wiem, że ktoś już w NT prowadzi taką sprzedaż przez internet - zamawiasz i Ci dowożą do domu.
-
- Maniak
Pozwole sobie na małą reklamę (chociaż nie powinienem pewnie) bo to kolega "z wojska"alcor pisze:Wiem, że ktoś już w NT prowadzi taką sprzedaż przez internet - zamawiasz i Ci dowożą do domu.
http://niemchem.home.pl/
i tyle
Dokładnie o tym mówię. Nie lubię reklamować, ale muszę przyznać, że do dobry pomysł. Nie wiem ilu mają klientów, ale starają się. Moim zdaniem "konkurencja" jest niepotrzebna.
ok dzieki bardzo za odpowiedzi:))tylko chciałam sie dowiedziec:))pozdrawiam wszystkich